Cum comand

Pentru a comanda unul sau mai multe produse/servicii, te rugăm să urmezi următorii pași:

1. Intră în pagina produsului, citește descrierea și sfaturile de utilizare sau vezi imagini cu produse similare pe care le-am executat.

2. Dacă produsul are atașat un calculator de preț, selectează opțiunile dorite și completează cantitatea. Poți face simulări pentru diverse opțiuni și cantități. Când te-ai hotărât asupra acestora apasă butonul „Trimite“ . Dacă nu ai gasit opțiunile dorite apasă „Cere ofertă” și vei fi direcționat în pagina Cere Oferta unde vei avea completat câmpul cu produsul respectiv si codul acestuia.

Dacă produsul nu are atașat calculatorul de preț apasă butonul „Cere ofertă” și vei fi direcționat, de asemenea, în pagina Cere Oferta, unde câmpul produs va fi completat cu denumirea produsului respectiv si codul acestuia.

Este foarte Important să completezi câmpul Solicitare sau Mesaj din Cerere de Oferta, oferindu-ne cât mai multe amănunte despre produsul/serviciul dorit: număr de exemplare, suportul pe care se imprimă, numărul de culori, grafică, dimensiuni, finisări, termen de execuție etc.

3. În formularele de Cos sau Cerere Oferta poți face modificări asupra opțiunilor și cantităților dorite sau poți șterge un produs din Coș ori poți adăuga alte produse.

Poti naviga în continuare oriunde în site, putând observa în Coșul de cumpărături numărul de produse adăugate si pretul acestora.

4. Pentru a finaliza comanda sau Cerere de Ofertă, accesează pagina Cos sau Cerere de Oferta, după caz. Completează cât mai detaliat descrierile produselor/serviciilor dorite, adaugă fișiere (imagini, fotografii etc.) numai in formatele specificate mai jos. Completează apoi cu datele de contact, livrare, solicitate și apasă „Trimite” sau „Continuare”.

Fișierele Ready-to-Print

Tipurile de fișiere acceptate pentru print sunt:

 • .cdr (CorelDRAW) - pot conține atât grafică vectorială, cât și bitmap;
 • .ai (Adobe Illustrator) - pot conține atât grafică vectorială, cât și bitmap;
 • .eps (Encapsulated PostScript) - realizate de obicei cu Adobe Illustrator, pot conține atât grafică vectorială, cât și bitmap;
 • .tiff (Tag Image File Format) - imagini bitmap;
 • .jpg (Jpeg) - imagini bitmap;
 • .pdf (Adobe Portable Document Format)

Toate cerințele de mai sus vor fi verificate cu atenție de către specialiștii noștri, urmând să vă contactăm în cel mai scurt timp.

Culori

Culorile folosite trebuie să fie CMYK, în caz contrar fiind convertite automat în acest format (la conversie pot apărea diferențe față de culoarea originală).

În cel mai scurt timp, un reprezentant TBPC te va contacta pentru a stabili împreună toate amanuntele comenzii, termenul de execuție, locul de livrare, modalitati de plata etc., transmițând ulterior si oferta finală de preț.

Îndată ce vei fi de acord cu toate detaliile vom solicita “bun de tipar” și vom trece la executarea comenzii în condițiile agreate.

Copyright © Created by ITExclusiv

 • Visa
 • MasterCard
 • Merican
 • Paypal
 • Skrill